Vriendendiner 2019

Dit jaar wordt u, als lid van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, meegenomen op een CRUISE en nemen we tussen de gangen door een kijkje in verschillende landen. Een gezellige avond met zang en dans.  Introducées zijn van harte welkom.

Samen met het Koning Willem 1 College organiseert de Werkgroep Culturele Activiteiten op donderdag 28 maart het VRIENDENDINER van 18.00 – 22.00 uur.  Diverse afdelingen van het College, zoals het evenementenbureau, de afdeling marketing en communicatie, de afdeling horeca en STERK, en de theateropleiding, zijn betrokken bij de organisatie. Hiermee geven we opnieuw uiting aan een doel van de Kring, namelijk samenwerken met organisaties en instituten uit ’s-Hertogenbosch.

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en een amuse. Tijdens het driegangendiner brengt het cruiseschip ons naar verschillende landen.

De kosten voor dit alles zijn € 38.50 per persoon, inclusief 3 glazen wijn, bier of fris.

Aanmelden graag vóór 25 februari via onderdeboschboom@kringvrienden.nl  met uw naam en telefoonnummer of aan de balie van het Kringhuis, Parade 12 o.v.v. Vriendendiner. De kosten kunt u overmaken op rekeningnummer NL59 INGB 0006628714 t.n.v. Stichting de Boschboom ’s-Hertogenbosch. Uw betaling is uw definitieve inschrijving!

Omdat we vorig jaar zo min mogelijk leden teleur wilden stellen hadden we het aantal plaatsen verhoogd naar 120. Dat gaan we niet meer doen. De mensa van het KW1C is echt bestemd voor 100 personen. Vol = vol!

Samen met de leerlingen van het Koning Willem 1 College hopen wij samen met u op een gezellige, sfeervolle avond.

Terug naar boven