Algemeen

Vacatures Horeca- en baliemedewerkers Museum Kruithuis

Museum Kruithuis gaat op 16 april open! Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch is er helemaal klaar voor en we kunnen niet wachten om de bezoekers te ontvangen. Voor de entree en Grand Café 1629 (museumcafé) zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.

Entree 
Voor onze entree van Museum Kruithuis zijn we op zoek naar enthousiaste baliemedewerkers. Als baliemedewerker ontvang je onze bezoekers, verkoop je entreekaarten en geef je informatie over de activiteiten van Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch. Maar je geeft ook informatie over wat er zoal in onze mooie stad te doen is, je wijst toeristen de weg en bent een vraagbaak voor al hun vragen. 
Samengevat: je bent dus het ‘visitekaartje’ van Museum Kruithuis.

Horeca 
Grand Café 1629 is de horecagelegenheid van ons museum. Daar strijken bezoekers neer als ze de tentoonstelling bezocht hebben. We serveren koffie en thee met divers gebak, lichte lunch en een aangeklede borrel. Tevens zijn er twee vergaderzalen waar gasten voorzien moeten worden van koffie, thee en frisdrank. Vind jij het leuk om ons hierbij te ondersteunen? Taken zijn onder meer serveren van drankjes en lunch, maar ook eventueel het bereiden van de lunch. 

Vrijwilligerswerk 
Het gaat om vrijwilligerswerk voor minimaal twee dagdelen per week. Je werkt ook twee keer per maand een dagdeel in het weekeinde. We hebben een fijn team van 5 vaste medewerkers en ca. 35 vrijwilligers. Je wordt vrijwilliger bij Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch.

Formulier
Vul direct hier het formulier in en vink één van de functies van Museum Kruithuis aan. Geef in het veld ‘opmerkingen’ aan dat je reageert op een van de vacatures van Museum Kruithuis. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Delen = lief
Heb je zelf geen interesse, maar weet je wel iemand voor wie deze functie interessant is, stuur dit bericht dan door naar hem of haar.