Algemeen

Nieuw! Drommels Vroege Vaartocht

Een vaartocht speciaal voor natuurliefhebbers en ochtendmensen
In het nieuwe seizoen gaan we bij Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch op zondag vroeg uit de veren voor een schitterende vaartocht over de Dommel. Een gloednieuwe vaartocht voor natuurliefhebbers zonder ochtendhumeur.
Met een klein groepje gasten, een schipper en een natuurgids trekken we erop uit over de Dommel richting Nieuw Herlaer. Een combinatie tussen het ontdekken van de flora en fauna in de dit waardevolle natuurgebied en tegelijkertijd een reis terug in de tijd langs historische parels in dit deel van de Dommelvallei.
Opstappen bij Pontje Moerasdraak.jpg 5,4 MB
Vroege vogels
Zet je wekker heel vroeg en stap om 6:30 uur aan boord van een fluisterboot van Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch. In de maanden april tot en met juni vertrekt deze vaartocht vanaf de steiger bij het pontje 'De Moerasdraak'. De steiger is te bereiken via de stuw vanaf de parkeerplaats aan het Wilhelminaplein. Je vaart dan tot Nieuw Herlaer en weer terug. We verwachten rond 9:00 uur weer terug te zijn bij het pontje.
De vaartocht kost € 12,50 voor volwassen en € 6,25 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Meer weten over de vaartocht? Lees verder op dagjedenbosch.com/activiteiten/drommels-vroege-vaartocht/
Graag tot ziens op de vroege zondagochtend!