Algemeen

Medewerker Bedrijfsbureau gezocht

Wil jij werken in een inspirerende wereld vol goede verhalen over de stad ’s-Hertogenbosch om nog meer gasten te verwelkomen? Met onze groeiambities en plannen voor een nieuw museum in het Kruithuis streven wij naar een bloeiende toekomst.

Kom jij ons helpen om al onze gasten een geweldig DagjeDenBosch te geven? Solliciteer dan op de vacature voor medewerker Bedrijfsbureau bij Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch.

Voor het bedrijfsbureau van Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch zijn we op zoek naar een medewerker die de afdeling Reserveringen komt versterken en daarnaast wekelijks een aantal uur (± 4 uur) de financiële administratie ondersteunt.

Wat ga je doen als medewerker bedrijfsbureau?
Jij bent samen met twee collega’s het vaste aanspreekpunt voor gasten, groepen en bedrijven;
 • Jij zorgt voor het maken, wijzigen en annuleren van de reserveringen (groeps- en individueel) en het oplossen van problemen. Jij bent de schakel tussen gast, de verschillende activiteiten in het varen, wandelen en bijzondere objecten en de horeca-ondernemers in de stad;
 • Je bent voortdurend op zoek naar manieren om de gastervaring te verbeteren, arrangementen samen te stellen en nieuwe kansen te zien in de stad. Deze kennis deel je vervolgens ook met de rest van de organisatie;
 • Jij ondersteunt gasten bij problemen met boekingen die gemaakt worden via de website.
 • Jij ondersteunt de financiële administratie op inkoop- en verkoopniveau. Kennis van Exact online is hierbij een pre.

Wie is onze nieuwe medewerker bedrijfsbureau?
Jij bent communicatief sterk en goed in service verlenen. Je bent op de hoogte van ons totale activiteitenaanbod en helpt onze gasten op de best mogelijke wijze. Je voelt je thuis in een kleine organisatie met een no-nonsense cultuur waar elke dag weer anders is. Samen met je collega’s pak je diverse soorten werkzaamheden op en bied je de helpende hand waar nodig. Daarnaast ben je zelfstandig, praktisch en flexibel. Je gedijt het best als je bezig bent met onze gasten en klanten en het samenstellen van een perfect DagjeDenBosch.


Werkomgeving van onze medewerker bedrijfsbureau
Als Medewerker Bedrijfsbureau bij Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch in het Kringhuis aan de Parade in ’s-Hertogenbosch ben jij de bindende factor tussen onze gasten en onze organisatie! Je zorgt ervoor dat de verwachtingen van onze gasten overeen komen met de filosofie dat Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch iedere dag de liefde voor de stad viert. Wil jij ook graag meewerken aan het nog altijd groeiende succes van Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch?


Jouw capaciteiten
 • Je hebt kennis op het gebied van Service & Hospitality, minimaal MBO 4 werk niveau;
 • Je bent nauwkeuring, gastgericht en bent creatief in het zoeken naar oplossingen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 • Jij bent communicatief sterk en goed in service verlenen en helpt onze gasten op de best mogelijke wijze;
 • Je maakt je snel wegwijs in de verschillende softwarepakketten, zoals het reserverings- en planningssystemen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie in een enthousiast team;
 • Een salaris dat wordt bepaald aan de hand van jouw werkervaring, binnen de richtlijnen van de CAO Gemeenten;
 • 8% vakantiegeld in mei;
 • De werkdagen zijn in principe van maandag tot en met vrijdag, met werktijden variërend tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Is deze vacature iets voor jou? En is de functie medewerker reserveringen jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel! Je kunt per direct starten.

Soort dienstverband: Parttime
Verwacht aantal uur: 16 – 28 per week