Algemeen

In memoriam - Henny Isbouts - van der Maat

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het verdrietige bericht dat onze collega Henny Isbouts, na een kort ziekbed, op donderdag 30 mei jl. is overleden.
Henny was meer dan 25 jaar de ‘spil en de rots in de branding’ van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch. Ze ging voor de Kring! Sinds 1999 werkte zij bij de Vereniging Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch als hoofd van het Bedrijfsbureau. Met inzet en gedrevenheid heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Kring. Met het overlijden van Henny verliezen wij een zeer betrokken en kundige collega.
Henny Isbouts

Condoleanceboek
De uitvaart vindt in besloten kring plaats. De Kring wil graag stilstaan bij het leven van Henny en haar belangrijke rol hier op het Bedrijfsbureau. Voor degene die daar behoefte aan heeft, is het vanaf vandaag mogelijk een condoleanceboek te tekenen. We hebben een tafel ingericht in de bibliotheek van het Kringhuis aan de Parade. Wil je toch liever een kaart schrijven, dan kun je die ook hier achterlaten in de daarvoor bestemde doos. 
Tot en met zondag kunt u in het Kringhuis terecht. Hierna zoeken wij een geschikt moment om het boek en de kaarten aan de familie te overhandigen.

Onze gedachten zijn bij haar man Wout en naaste familie en wij wensen hen heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke periode.
 
Bestuur, medewerkers en vrijwilligers
Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch