Historisch Diner nieuwe stijl

Het Historische Diner krijgt een vervolg en wel op donderdag 8 maart 2018. Hoe dit Historisch Diner nieuwe stijl er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Momenteel wordt achter de schermen, onder meer door de werkgroep Culturele Activiteiten, hard nagedacht en gewerkt aan de invulling.

Eerder al meldde de werkgroep dat op 30 november het Historisch Diner niet door gaat en dat de werkgroep Culturele Activiteiten samen met het Koning Willem 1 College op zoek gaat naar een creatief vervolg.

In een eerste verkennend gesprek voor de grote vakantie werden ideeën opgeworpen, geproefd, afgekeurd of als interessant aan gemerkt. De grote vakantie bood daarop gelegenheid om alles nog eens goed te laten bezinken. Een nieuw schooljaar met nieuwe leerlingen met originele input zal dan de schwung brengen om door te gaan met een Diner en activiteit in welke vorm dan ook.

Hierin zijn we niet teleurgesteld. Hunkerend naar informatie hebben we als werkgroep de nieuwe leerlingen welkom geheten, geïnformeerd over onze Kring, onze doelstelling en over alle activiteiten die georganiseerd werden en worden. Onze vraag, die hun opdracht wordt, is kort maar krachtig onder woorden gebracht: Organiseer een diner en spreek het talent, de talenten aan op het KW1C ter verlevendiging van de avond.

Zo zal de afdeling Horeca zich buigen over een menu passend bij de activiteit, de afdeling Marketing zorgdragen voor pakkende uitnodigingen, de afdeling Sterk met o.a. theater ondersteuning bieden en de afdeling Evenementen coördineren en organiseren.

De eerste verkennende reacties van de werkgroepen van leerlingen zijn leuk en voor ons hoopgevend. De leerlingen gaan de komende weken hun ideeën uitwerken waarna wij in december uitgewerkte plannen en financiële onderbouwing gepresenteerd krijgen. Wij als werkgroep weten nu al dat het moeilijk zal zijn om te kiezen, want de ideeën zijn veelbelovend en uitdagend. Spannend!

 

Terug naar boven