Vrijwilliger worden

Binnen onze vereniging zijn op dit moment ongeveer 380 leden actief als vrijwilliger, onder meer als baliemedewerker, schippergids, stadsgids en objectgids. Maar er zijn ook vrijwilligers actief in cultuurhistorische werkgroepen op het gebied van monumenten, heemkunde of in organisatorische werkgroepen.

Maandelijkse nieuwsbrief en Intranet
Onze vrijwilligers blijven op de hoogte van de activiteiten via de maandelijkse Nieuwsbrief. Verder wordt er jaarlijks een vrijwilligersdag georganiseerd. Binnenkort zal een besloten gedeelte van onze website (intranet), specifiek voor onze vrijwilligers worden geopend. Via een persoonlijke inlog kunnen vrijwilligers daar allerlei ‘interne’ informatie vinden op het gebied van organisatie, kennisdeling, planningen, routes en rondleidingen.

Kringhuis_4Meer informatie
Bent u enthousiast en heeft u vragen over vrijwilligerswerk bij de Kring? Neem dan contact met ons op. Telefonisch op nummer 073 – 613 50 98 of via de e-mail naar algemeen@kringvrienden.nl. Wij staan u graag te woord.