Koepel Sint-Cathrien

Zonder leden geen vereniging. We zien graag dat steeds meer mensen door middel van hun lidmaatschap blijk geven van hun enthousiasme voor de cultuurhistorie van onze mooie stad.


Met een lidmaatschap steunt u onze vereniging en u krijgt er uiteraard ook iets voor terug. Voor minimaal € 20,00 per jaar bieden wij u:

  • BurgemeesterskamerPeriodiek ontvangt u de ‘Bossche Kringen’, ons tijdschrift met artikelen over de cultuurhistorie van ’s‑Hertogenbosch en alle informatie over de activiteiten van onze vereniging.
  • De mogelijkheid om via onze werkgroep ‘Culturele Activiteiten’ deel te nemen aan activiteiten voor leden. Deze worden aangekondigd in Bossche Kringen.Lidmaatschap loopt parallel aan het verenigingsjaar (= kalenderjaar). Opzegging is mogelijk tot 4 weken voor het einde van het verenigingsjaar.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een lidmaatschap door een bericht te sturen naar algemeen@kringvrienden.nl of u kunt ook even binnenlopen in ons Kringhuis aan de Parade 12. U bent daar van harte welkom!
Terug naar boven