Koepel Sint-Cathrien

Zonder leden geen vereniging. We zien graag dat steeds meer mensen door middel van hun lidmaatschap blijk geven van hun enthousiasme voor het behoud van de cultuurhistorie van onze mooie stad.


Met een lidmaatschap steunt u onze vereniging en u krijgt er uiteraard ook iets voor terug. Voor minimaal € 20,00 per jaar bieden wij u:

  • BurgemeesterskamerPeriodiek ontvangt u de ‘Bossche Kringen’, ons tijdschrift met artikelen over de cultuurhistorie van ’s‑Hertogenbosch en alle informatie over de activiteiten van onze vereniging.
  • De mogelijkheid om via onze werkgroep ‘Culturele Activiteiten’ deel te nemen aan activiteiten voor leden. Deze worden aangekondigd in Bossche Kringen.
  • Het lidmaatschap loopt parallel aan het verenigingsjaar (= kalenderjaar). Opzegging is mogelijk tot vier weken voor het einde van het verenigingsjaar.

Vul hieronder in het formulier uw gegevens in. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een factuur voor de betaling van uw contributie. Als u interesse heeft als vrijwilliger actief een bijdrage te leveren aan het werk van Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch, kunt u hier het vrijwilligersformulier invullen.

Ik meld me aan als lid

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Het minimum bedrag is € 20,00, maar kan bij betaling van de factuur naar eigen wens verhoogd worden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een lidmaatschap door het online formulier op deze pagina in te vullen. Maar u kunt ook even binnenlopen in ons Kringhuis aan de Parade 12. U bent daar van harte welkom!
Terug naar boven