Boerenkoolmaaltijd

Voor leden van de vereniging vindt op zondag 31 januari 2016 weer de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd plaats in hotel Central op de Markt: altijd een succesnummer bij de start van het nieuwe jaar. Een heerlijke, ouderwetse, goed aangeklede maaltijd, waarbij een amusante toets wordt aangebracht in de vorm van een activiteit die de tafelgenoten in actie brengt.

U wordt verwacht vanaf 17.30 uur in de Moriaen Bar. Rond 18.30 uur gaan we genieten van de heerlijke Boerenkoolmaaltijd met rookworst, verse worst en spekjes. Daarbij een zuur-assortiment: uitjes, piccalilly, azijn en mosterd. Drankjes zijn voor eigen rekening. Er wordt gewerkt met diverse munten die u bij de bar kunt kopen, ook die voor bij de maaltijd. De avond eindigt rond de klok van 21 uur.

De inschrijvingsprocedure is als volgt: wij verwachten uw aanmelding op het mailadres onderdeboschboom@kringvrienden.nl. Hierna registreren wij u op een lijst.

De kosten voor de maaltijd komen neer op € 16,25 per persoon (exclusief drankjes).

Uw betaling is uw bewijs van inschrijving. U kunt het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL59INGB0006628714 t.n.v. Stichting De Boschboom o.v.v. boerenkoolmaaltijd.

Graag vermelden voor wie u betaalt als de naam van de deelnemer(s) niet overeenkomt met de naam die gekoppeld is aan uw rekeningnummer. N.B. Een betaling zonder aanmelding zal worden teruggestort en geldt niet als inschrijving.

De organisatie is in handen van Til Palm en Harry van Velthoven.

Voor overige vragen: onderdeboschboom@kringvrienden.nl

Terug naar boven