Nieuwe website Kring Vrienden

U heeft het ongetwijfeld al gemerkt, onze website is vernieuwd. De vormgeving heeft een grondige verfrissing ondergaan en ook de aangepaste navigatie moet zorgen voor meer gebruikersgemak. Het ontwerp is erop gericht dat naast de actuele teksten, ook de fotografie een representatieve indruk geeft van onze mooie cultuurhistorische stad. De 11 werkgroepen die vertegenwoordigd zijn binnen het kenniscentrum hebben allen hun eigen pagina gekregen. De werkgroepen zullen op deze pagina’s, afhankelijk van de activiteiten, regelmatig nieuwe informatie delen.

Nieuw is ook de bladerfunctie van het Magazine Bossche Kringen op de website zelf. Verder staat op de homepagina een duidelijke link naar onze activiteitensite DagjeDenBosch.com. Daar vindt u alle informatie over onze toeristische activiteiten en heeft u ook de mogelijkheid om online te boeken voor een activiteit. Ook in de winterperiode is er van alles te beleven op activiteitengebied.

Persberichten

Ook de pers heeft een aparte pagina gekregen op de site. Hier vindt u een overzicht van recent verschenen persberichten en andere interessante artikelen uit de media waarbij de Kring betrokkenheid heeft. Houders van een perskaart kunnen zich inschrijven voor het automatisch ontvangen van nieuwe persberichten.

Uw mening telt

Natuurlijk zijn we trots op onze nieuwe site. Maar we horen ook graag van u als online bezoeker of u ook tevreden bent. Stuur daarom een berichtje naar algemeen@kringvrienden.nl met uw eventuele opmerkingen. Dat sterkt ons om de site actueel en gebruikersvriendelijk te houden. Hartelijk dank vast voor uw bericht.

Terug naar boven