Vriendendiner

Uitnodiging VRIENDENDINER voor leden.

Een diner waarbij u, als lid van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, wordt meegenomen op een reis door de tijd. Een genoeglijke, gezellige avond met zang, dans en een terugblik in de tijd. Ook uw introducé is van harte welkom.

 

Herinner je je deze nog? Och ja, zo zagen we er toen uit. Jee, dat nummer ken ik nog goed.

Zomaar wat kreten die door velen van u tijdens deze avond kunnen worden uitgesproken. De avond staat dan ook in het teken van herkenning. Onze jeugd, onze kleding, onze muziek! Laat u zich meevoeren langs “Memory Lane”.

Samen met het Koning Willem 1 College organiseert de Werkgroep Culturele Activiteiten op 8 maart het VRIENDENDINER, van 18.00 – 22.00 uur. Diverse afdelingen van het College, zoals het evenementenbureau, de afdeling marketing en communicatie, de afdeling horeca en STERK, de theateropleiding, zijn betrokken bij de organisatie.

Hiermee geven we uiting aan een doel van de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch, nl. samenwerken met organisaties, instituten uit ’s-Hertogenbosch.

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje met amuse. Tijdens het driegangendiner worden de jaren 1950 – 1970 – 1990 uitgebeeld. Via een “tijdmachine” begeeft u zich naar de toekomst waar de avond wordt afgesloten met een “aangeklede” koffie.

De kosten voor dit alles bedragen € 38, =, inclusief twee glazen wijn, bier of fris. Een extra consumptie is voor eigen rekening.

Aanmelden graag vóór 18 februari via onderdeboschboom@kringvrienden.nl of aan de balie van het Kringhuis, Parade 12 o.v.v. Vriendendiner.  De kosten zijn € 38, = per persoon, en kunt u overmaken op rekeningnummer NL59INGB0006628714 t.n.v. stichting de Boschboom ’s-Hertogenbosch. Uw betaling wordt uw definitieve inschrijving.

Samen met de leerlingen van het Koning Willem 1 College hopen wij op een gezellige, sfeervolle avond.

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven