Binnen onze vereniging zijn op dit moment ongeveer 380 leden actief als vrijwilliger, onder meer als baliemedewerker, schippergids, stadsgids en objectgids. Maar er zijn ook vrijwilligers actief in cultuurhistorische werkgroepen op het gebied van monumenten, heemkunde of in organisatorische werkgroepen.

Maandelijkse nieuwsbrief en Intranet

Onze vrijwilligers blijven op de hoogte van de activiteiten via de intranet-site KringNet. Via een persoonlijke inlog kunnen vrijwilligers daar allerlei ‘interne’ informatie vinden op het gebied van organisatie, kennisdeling, planningen, routes en rondleidingen. Verder wordt er jaarlijks een vrijwilligersdag georganiseerd.

Kringhuis_4Meer informatie

Bent u enthousiast en heeft u vragen over vrijwilligerswerk bij de Kring? Neem dan contact met ons op. Telefonisch op nummer 073 – 613 50 98 of via de e-mail naar algemeen@kringvrienden.nl. Wij staan u graag te woord. 

Online aanmelden

U kunt zich ook direct aanmelden door onderstaand formulier* in te vullen. Klik op de rode button hieronder. We nemen contact met u op zodra er een functie vrijkomt. Hopelijk verwelkomen we u dan snel bij onze fijne club vrijwilligers van Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch

* Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Indien u daadwerkelijk vrijwilliger wordt bij Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch wordt het formulier vertrouwelijk gearchiveerd. In elk ander geval worden uw gegevens verwijderd en het formulier vernietigd.


Terug naar boven